SmartStore™ Essence -säilytyskorit moderniin kotiin

SmartStore™ Essence on uusi, moderni korisarja, jonka kevyt ja ilmava muotoilu tekee siitä toimivan ratkaisun kaikenlaisiin säilytystarpeisiin.

 

Koti järjestykseen

SmartStore™ Essence tarjoaa käytännöllisiä ja tyylikkäitä säilytysratkaisuja jokaiseen päivään. Sarjan säilytyskorit ovat täydellisiä erilaisten usein käytettävien tavaroiden säilytykseen. Ne auttavat selättämään kodin tavarakaaoksen. Kun tavarat ovat helposti löydettävissä, arki sujuu mukavammin. Korien kätevät kahvat helpottavat nostamista ja siirtelyä.

A woman inserting kids toy to SmartStore Essence storage basket
SmartStore Essence storage baskets in a hallway
SmartStore Essence storage baskets on a shelf

Neljä väriä ja kokoa

SmartStore™ Essence on saatavilla neljässä modernissa värissä: ajaton valkoinen, harmoninen Beach Grass (vaaleanvihreä), lempeä Lavender ja rauhallinen Sea Salt (siniharmaa). Tarjolla on neljä eri kokoa: Large, Medium, Small ja Slim. Yhdistele eri värejä ja kokoja ja löydä juuri omia säilytystarpeitasi parhaiten palveleva kokonaisuus, joka istuu myös kauniisti kotisi sisustukseen.

SmartStore Essence Baskets under a living room table, in the background a woman knitting on the couch

Täydellinen usein käytettävien tavaroiden säilytykseen

Essence-säilytyskorit on suunniteltu tuomaan järjestystä ja helppoutta jokapäiväiseen elämään. Käytä koreja esimerkiksi vaatteiden, kosmetiikan, harrastusvälineiden, toimistotarvikkeiden tai lelujen säilytykseen. Monikäyttöiset korit soveltuvat lukemattomiin eri säilytystarpeisiin.

Kauniit säilytyskorit ovat käytännöllisiä monessa kodin tilassa: eteisessä, olohuoneessa, lastenhuoneessa, kylpyhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa.

SmartStore Essence storage baskets in bathroom
SmartStore Essence

Valmistettu Ruotsissa kierrätetystä muovista

SmartStore™ Essence -sarjan tuotteet on valmistettu Ruotsissa kestävästä kierrätetystä muovista. Orthexin tavoite on jatkuvasti lisätä uusiutuvien ja kierrätettyjen materiaalien käyttöä tuotannossa. Pyrimme saavuttamaan hiilineutraalin tuotannon vuoteen 2030 mennessä.

Myös tuotteiden kestävyys on tärkeässä roolissa vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmista. Essence-tuotteilla on 10 vuoden takuu. Lue lisää Orthexin vastuullisuudesta täältä.